Bijeenkomsten

Het Burkina Faso Platform organiseert zowel bijeenkomsten als zogenaamde landelijke dagen. De bijeenkomsten worden georganiseerd naargelang de mogelijkheden zich voordoen, bijvoorbeeld als een ambassadeur in Nederland is, of een interessante spreker.

Ontwikkelen en ondersteunen 2023

Op 10 maart 2023 wordt 's middags bij WIlde Ganzen op kantoor een bijeenkomst gehouden over het thema: Ontwikkelen en ondersteunen in een situatie van onveiligheid. OPROEP van de premier van Burkina Faso: “Laat ons niet in de steek!”

Situatie BF 2019

Op 30 november 2019 wordt 's middags in de Heilige Hart Kerk in Hilversum een bijeenkomst gehouden over het thema: (Niet langer ??) werken in BF in de complexe realiteit van nu… OPROEP van de premier van Burkina Faso: “Laat ons niet in de steek!”

Partin-dag

Op de Partin-dag (30 september a.s.) wordt speciaal voor het Burkina Faso Platform en het Ghana Platform een gezamenlijke "Durftevragen-sessie" gehouden onder leiding van Sander Datema.

Landelijke dag 2017

28 januari 2017 organiseert het BF platform weer een landelijke dag. Thema van de dag is PI's in Transitie, want succesvolle Particuliere Initiatieven blijven groeien, professionaliseren en opschalen. Hoe doen we dat?

ASC-dag 2015

Op 19 oktober vond er een landen-bijeenkomst plaats bij het Africa Studie Centrum Leiden. Onderwerpen die aan de orde kwamen waren onder andere de politieke situatie en de betekenis ervan voor de goudwinning. De presentaties zijn hier beschikbaar.

Landelijke dag 2013

Op 23 maart organiseert het BF platform weer een landelijke dag, dit jaar in samenwerking met Commissie ZWO-Geldrop en de Stichting Samenwerking Geldrop-Burkina Faso, ter gelegenheid van hun 40-jarig bestaan.

Bijeenkomst met Ambassadeur 2013

De Nederlandse ambassadeur in Ouagadougou, Ernst Noorman, zal in januari enkele dagen in Nederland zijn en zal spreken over de situatie zoals die is ontstaan tijdens en na de afbouw van de ambassade en de daarmee gepaard gaande afbouw van de bilaterale OS-relatie tussen Nederland en Burkina Faso.

Platformdag 2010

Op 6 november 2010 werd de laatste landelijke dag van het Burkina Faso Platform gehouden. U kunt de website over die dag, met alle presentaties, not steeds bezoeken. Voor deze dag is de lijst van NGO’s ook geupdate en bovendien op een kaart afgebeeld. U kunt de digitale versies bekijken op auburkina.nl – lijst van NGO’s.

Platformdag 2008

De bestanden van de platformdag 2008 zijn nogsteeds beschikbaar onder Documenten