Landelijke Dag 2013

logo_ZWO.jpg  logo_stichting_Geldrop.jpg    FIAN_logo_web_met_tekst.png    europe_logo.jpg

Het Burkina Faso Platform organiseert weer een Landelijke Dag voor alle PI’s, NGO’s, mensen en organisaties die betrokken zijn op Burkina Faso.


Bijzonder: wij worden voor deze Landelijke Dag welkom geheten door de commissie ZWO Geldrop en de Stichting Samenwerking Geldrop-Burkina Faso die hun 40-jarige band met Burkina  vieren!
We vinden het fantastisch dat zij bij deze gelegenheid onze gastheer/vrouw willen zijn.

De landelijke dag vindt plaats

Datum: Zaterdag 23 maart 2013
Tijd: 10:45 tot 17:00 uur
Plaats: Kerkgebouw ’t Kruispunt in Geldrop
Adres: Slachthuisstraat 22, 5664 EP, Geldrop, tel. 040-285 75 27
Route: U vindt hier een routebeschrijving en een plattegrond van Geldrop
   
Kosten:

 
€ 10 per deelnemer, voor 18 maart te voldoen door  overmaking op (Triodos) bankrekening nr. 39.03.37.951 t.n.v.   Stichting Burkina Faso Platform te Amsterdam o.v.v. eigen naam en naam van de organisatie

Programma
Speciaal voor onze Landelijke Dag heeft FIAN een Speakerstour uit Burkina Faso aan het einde van maart gepland zodat een spreker uit Burkina Faso kan vertellen over de misstanden rond de goudwinning, zoals grondonteigening en vervuiling van drinkwater. Daarnaast is er aandacht voor de manier waarop FIAN en andere organisaties invloed uitoefenen om aan die misstanden een einde te maken.

In het middagprogramma maken we alle ruimte voor uitwisseling van ervaringen – een wens die ons bij de vorige Landelijke Dagen telkens weer bereikte! 's middags kunt u daarom middels een Open Space met elkaar in discussie gaan. U kunt zowel vooraf als tijdens de Landelijke Dag een onderwerp opgeven dat u zou willen bespreken. Ter plaatse kunnen de aanwezigen besluiten bij welk onderwerp zij zich willen aansluiten.

Het precieze programma kunt u nog bekijken. Verslagen van de dag en verschillende onderdelen zijn inmiddels ook beschikbaar. 

Inschrijving
U kunt zich niet meer inschrijven voor deze landelijke dag

Uitnodiging
Lees de uitnodiging online of download de uitnodiging als PDF