Routebeschrijving

 

De Landelijke Dag 2013 vindt plaats

Datum: Zaterdag 23 maart 2013
Tijd: 10:45 tot 17:00 uur
Plaats: Kerkgebouw ’t Kruispunt in Geldrop
Adres: Slachthuisstraat 22, 5664 EP, Geldrop, tel. 040-285 75 27

Meer informatie over Kerkgebouw 't Kruispunt vindt u op de website van PGG.

Hoe komt u?


Open een grotere kaart

>> Download een kaart (pdf)

Met bus en trein

U kunt het Kruispunt ook bereiken met de bus, lijn 10 vanaf station Eindhoven. U stapt dan uit in Geldrop, halte St Anna ziekenhuis en van daar is het nog 150 m lopen. De bus gaat ieder half uur. Vertrek Eindhoven bijv. om 10.08 en aankomst in Geldrop om 10.28, Het busstation bevindt zich aan de achterkant van het station in Eindhoven.

Plan uw reis met 9292.nl

Met de auto

>> download de routebeschrijving voor auto's (doc)

vanuit Rotterdam, Breda, Tilburg

Rij vanuit Rotterdam de A16 richting Breda en vanuit Breda de A58 richting Tilburg en Eindhoven. Ga vlak voor Eindhoven bij knooppunt Batadorp de E25/A2 op richting Eindhoven Centrum/Maastricht. Rij vervolgens naar knooppunt Leenderheide (ten zuiden van Eindhoven) en rij daar de A67 op richting Venlo/Duitsland. Neem de eerste afslag (nr. 34) naar Geldrop/Heeze. Ga aan het einde van de afslag naar rechts richting Geldrop. Je bevind je nu op het Bogardeind. Rij deze helemaal uit richting het centrum en rij vlak voor het centrum naar rechts de Laan der 4 Heemskinderen in. Rij vervolgens de eerste straat naar links, de Slachthuisstraat in. Ontmoetingscentrum ’t Kruispunt ligt op de hoek van de Laan der 4 Heemskinderen en de Slachthuisstraat.

vanuit Nijmegen + Eindhoven

Rij via de A50 richting Eindhoven. Rij Eindhoven binnen richting centrum tot aan de ring. Je rijdt vervolgens links de ringweg op tot aan afslag Geldrop. Je rijdt de Geldropseweg tot in Geldrop en gaat daar de Gijzenrooiseweg op. Je rijdt deze helemaal uit tot aan het kruispunt in het centrum. Daar steek je over en ga je de Laan der 4 Heemskinderen op. Rij vervolgens de eerste straat naar links, de Slachthuisstraat in.

Ontmoetingscentrum ’t Kruispunt ligt op de hoek van de Laan der 4 Heemskinderen en de Slachthuisstraat.

vanuit Utrecht, ’s-Hertogenbosch, Maastricht

Rij via de A2 naar knooppunt Leenderheide ten zuiden van Eindhoven.

Rij daar de A67 op richting Venlo/Duitsland. Neem de eerste afslag (no. 34) naar Geldrop/Heeze. Ga aan het einde van de afslag naar rechts richting Geldrop. Je bevind je nu op het Bogardeind. Rij deze helemaal uit richting het centrum en rij vlak voor het centrum naar rechts de Laan der 4 Heemskinderen in. Rij vervolgens de eerste straat naar links, de Slachthuisstraat in. Ontmoetingscentrum ’t Kruispunt ligt op de hoek van de Laan der 4 Heemskinderen en de Slachthuisstraat.

vanuit Helmond

Neem de Geldropseweg richting Mierlo en ga daar rechtdoor richting Geldrop. Je bevindt je nu op de Mierloseweg. Rij bij het 2e stoplicht naar links, de Peijnenburgweg op. Je rijdt rechtdoor tot de rotonde. Je gaat aldaar rechtsaf, de Laan der 4 Heemskinderen op. Meteen na het politiebureau ga je naar rechts, de Slachthuisstraat in. Ontmoetingscentrum ’t Kruispunt ligt op de hoek van de Laan der 4 Heemskinderen en de Slachthuisstraat.