Samenvatting workshop:

 “Effectieve interculturele vaardigheden in samenwerkingsverbanden Tussen Burkina Faso en Nederland”

 

De workshop onderzoekt welke interculturele competenties nodig zijn om effectief en ook professioneel samen te werken met onze Afrikaanse partners.

De workshop wordt gegeven in een interactieve vorm. De ervaringen van de deelnemers worden zeer gewaardeerd als input voor de workshop met name v.w.b. het belichten van interculturele competenties.

LD2017-coaching.png

Korte introductie workshop gevers:

Juanita Wijnands

Juanita Wijnands, interculturalist van expertise en levensinstelling. Geboren (Venezuela), getogen en naar school gegaan in het buitenland (Engeland). Ik heb voor diverse internationale en Nederlandse bedrijven gewerkt. Met mijn gezin heb ik gewoond in Colombia, Brunei en Brazilië. Ik heb diverse bestuursfuncties bekleed in lokale ontwikkelingsorganisaties. Terug in Nederland heb ik 8 jaar in het bestuur van Wilde Ganzen gezeten.  Mijn professionele profiel is. Ik heb gewerkt bij het KIT, itim international en in 2008 heb ik mijn eigen organisatie Ideas4Culture opgericht. Ik heb meer dan 22 jaar ervaring in training, advies, coaching en mediation in het interculturele veld.

 

Leontine Keijzer-Gango

Karfo.jpg

Ik ben getrouwd en dankbare moeder van drie geweldige zonen. Ik ben geboren en getogen in Burkina-Faso, heb vijftien jaar gewerkt voor IS en OS projecten in een aantal West-Afrikaanse landen.

Ik ben gespecialiseerd in groeps-en individuele coaching. Mijn kracht ligt bij samenwerkingsverbanden waar cultuurverschillen ertoe doen, met name in de IS-sector, overheidsinstellingen, profit en non-profit organisaties werkzaam in Afrikaanse Franstalige landen.

Ik heb Bedrijfskunde gestudeerd, post- bachelor coaching en begeleiding, Bilan Portfolio de Competences pour les secteurs formels et informels, Loopbaan coaching vanuit Christelijke waarden, PMA (Progressive Mental Alignment®) coaching en geweldloze communicatie van Marshall Rosenberg.

Ik ben oprichter (2008) van Karfo Internationale Coaching en Advies (www.karfocoaching.com)

Mijn natuurlijke aanpak en mijn kennis van westerse coachings-theorieën, in combinatie met mijn Afrikaanse levenswijze en denkbeelden, en mijn geloof in God en in de mens, vormen de grondslag voor mijn werk.

Daarnaast ben ik werkzaam als loopbaancoach voor studiestakers bij het ROC Albeda College te Rotterdam. Dit houdt mij zeker bij de tijd en jong van geest! Ook hier leveren mijn ervaring van ontwikkelingssamenwerking toegevoegde waarden! Dankbaarheid.

Ik ben bestuurslid en mede-oprichter van het Platform Burkina Faso.

Ik ben in 2008 geridderd “Chevalier de l’Ordre Nationale” du Burkina-Faso. Ook Dankbaarheid!