Nieuwsbrief 19 oktober 2008

INSCHRIJVING voor de landelijke dag 

Mocht u zich nog niet hebben ingeschreven dan nodigen wij u hierbij nogmaals uit om dat te doen (bij voorkeur) via de Home page van de website. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in, klik op "Inloggen" en vervolgens, in het grijze menu, op Aanmelden landelijke dag

INSCHRIJVEN via een E-mail berichtje
Indien u geen kans ziet om in te schrijven via de website, mailt u dan s.v.p. naar Emmerique Granpré Moliere:esm@granpremoliere.nl Zij zendt u een WORD-document dat u kunt opslaan, invullen en per e-mail aan haar terugsturen; u kunt het ook printen, met de hand invullen en per post aan haar terugsturen. (Reguliersgracht 97, 1017 LP Amsterdam). U kunt ook één van onderstaande nummers bellen. Zij helpen u verder.

GRATIS PARKEREN en GELD
Parkeren is GRATIS bij het Albeda College! Neemt u wel geld mee voor sommige consumpties? (U kunt ook uw vrijwillige bijdrage aan het platform ter plekke voldoen)

DJEMBÉ -groep en ook een KINDERPROGRAMMA
We hebben een Djembé groep gevonden die u in 2 rondes de mogelijkheid geeft om zelf Djembé te (leren) spelen! Ook zullen zij een de avond van een muzikale omlijsting voorzien. We zorgen verder dat we ook een leuk programma hebben voor de kinderen!

EEN FANTASTISCH PROGRAMMA
We hebben een heel mooi en gevarieerd programma! Denkt u bijvoorbeeld aan de workshop over Voedselzekerheid (ingeleid en begeleid door Hervé Millet). Of aan de workshop over Water en Sanitatie (zie bijvoorbeeld http://www.akvo.org/ )

PROBLEMEN bij verzending vorige nieuwsbrief
Mocht u de nieuwsbrief van begin oktober niet hebben ontvangen: klikt u alstublieft hier om die (vanaf de website) alsnog te kunnen lezen!

VRAGEN OVER INSCHRIJVING?
Onderstaande mensen kunnen u verder helpen

Cees Boekelo tel:             0348 691722          E-mail:c.boekelo@hccnet.nl
Kees Zomerdijk tel:             072 5052680       E-mail: kees@burkinafasoplatform.nl

Trefwoorden

Posted by:

Share: