Container 2019

Mogelijkheid een zeecontainer te delen

Dit jaar zal stichting Tele-Vie-Deo Nederland weer een zeecontainer met hulpgoederen naar Burkina Faso versturen.

Doordat we het laden en versturen als een gezamenlijk project uitvoeren, kunnen we de verzendkosten drukken tot 200 Euro per kubieke meter (€ 200,-/m3), tot zelfs € 175,-/m3 voor organisaties die 10m3 of meer versturen.

De komende weken tot eind augustus zullen we de container in Dirksland (op Goeree-Overflakkee) laden, om hem begin september te kunnen verschepen. Rond Sinterklaas – de kerst zullen de goederen dan waarschijnlijk door de douane zijn. De container zal op het terrein van de NGO Tele-Vie-Deo in Ouagadougou worden gelost.

Het papierwerk hier in Nederland en Burkina zal weer door stichting Tele-Vie-Deo worden verzorgd. De invoerrechten (of het percentage voor ontheffing ervan) komen weer voor rekening van de ontvanger / verzender.

Voor één à twee % v/d vervangingswaarde kunnen uw hulpgoederen, op zee, verzekerd worden. Tele-Vie-Deo wenst niet verantwoordelijk gesteld te worden voor het eventueel verloren gaan van overgedragen goederen.

Weet u van andere organisaties die goederen naar Burkina Faso willen verschepen, geef het door, opdat we de kosten voor iedereen kunnen drukken.

 

Alvast hartelijk dank voor een goede samenwerking.

Henk van Ingen.

06 31 39 78 25

vaningen@televiedeo.org

Posted by:

Share: