Nieuws & Nieuwsbrieven

RSS Pictogram

Geen interesse in transport

Interesse in Transport

Container 2019

Mogelijkheid om gezamenlijk eind augustus 2019 een container naar Burkina Faso te sturen. Interesse? Contacteer Tele-Vie-Deo

Glittering as Gold

Hoe een enkel bronzen kinderarmbandje van de Lobi stam uit Ivoorkust kan uitgroeien tot een enorme verzameling bronzen sieraden uit West- en Midden-Afrika is voor Har en Miep Schillings uit Montfort een verhaal over een jarenlange zoektocht naar deze bijzondere objecten.

Partin-dag

Op de Partin-dag (30 september 2017) wordt speciaal voor het Burkina Faso Platform en het Ghana Platform een gezamenlijke "Durftevragen-sessie" gehouden onder leiding van Sander Datema.

Fatrafo

Een nieuwe stichting heeft zich aangemeld bij het platform: Fatrafo houdt zich bezig met Zorg , Onderwijs Humanitaire Projecten, Gasthuis en auto verhuur Burkina Faso, Begeleiding Handels missie, Detox in de zon, compleet verzorgde oriëntatie reizen Burkina Faso

Reisverslag 2015

Een nieuwsbrief van Sjef Theunissen over hun nieuwe project:een college gebouwd in etappes. Gehoopt wordt dat in oktober 2016 de eerste leerlingen naar het college kunnen.

Presentaties ASC-dag

Op 19 oktober vond er een landen-bijeenkomst plaats bij het Africa Studie Centrum Leiden. Onderwerpen die aan de orde kwamen waren onder andere de politieke situatie en de betekenis ervan voor de goudwinning. De presentaties zijn hier beschikbaar.

Oproepje transport

ZWO Geldrop is op zoek naar andere organisaties die ook binnenkort container transport naar Burkina Faso willen regelen. Zo kunnen kosten worden gedeeld.

Oproepje - pakketje voor Burkina

Wie kan binnenkort een stapeltje brieven/tekeningen meenemen en afgeven bij ons kantoor in Ouagadougou?

Posted by:

Share: